Hvem er jeg?

Mit navn er Lisa.
Jeg har arbejdet med mennesker hele mit arbejdsliv. Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med mennesker med svære livsvilkår, og jeg er god til at møde mennesket, der hvor det er.Jeg sætter mig hurtigt ind i folks situation og fornemmer straks følelserne i mennesket.
Jeg elsker mit arbejde og giver mig selv 100%. Det vil sige, at hos mig bliver du taget alvorligt, og jeg er meget seriøs og engageret i mit arbejde. Jeg brænder for mit fag og opgiver ikke, før alle muligheder er afprøvet i arbejdet med at løse det problem, du har brug for hjælp til.
Min største glæde er at hjælpe og støtte dig til at kunne navigere i svære tider og nå sikkert frem til et liv i glæde og harmoni.Hvad har jeg erfaret mig?

I mine mange års arbejde i hjemmepleje har jeg lært at tackle næsten alle former for svære situationer.
Det er f.eks. mennesket i sorg, der har brug for den professionelles støtte - at være lyttende, nærværende og forstående i en svær tid.
Det har været den døende, der har brug for nærvær i de sidste timer.
Det kan være det at træde ind i misbrugerens allerhelligste og være anerkendende overfor ham/hende.
Den psykisk syge, der har brug for den ro, en vel-erfaren professionel besidder, når han/hun rammes af følgerne af lidelsen.
Eller den selvmordstruede, der ikke kan se nogen udvej og har brug for at have tillid til, at et andet menneske vil være der for ham/hende til at læne sig opad i helingsprocessen.

Lisa H. Pedersen

Lisa H. Pedersen